Wat maakt een album tot één van de beste aller tijden? Op die vraag krijg je in Steengoed een antwoord!

STEENGOED
Sybren Bruneel // Isaak Vanhoutte // Josse Sennesael

Steengoed #6 (16.03.22)

Een unicum in de zesde “Steengoed”: twee albums uit de 21ste eeuw: Isaak gaat voor “Damn” van Kendrick Lamar en Sybren heeft “American IV: The Man Comes Around” van Johnny Cash bij. Ook Josse heeft deze week weer een tip bij: “Ghetto Gods” van EarthGang.

Steengoed #5 (09.03.22)

Deze week heeft Isaak het debuutalbum van Erykah Badu bij, “Baduizm” en Sybren gaat voor een jarige: “The Joshua Tree” van U2 kwam uit op 9 maart 1987, en wordt vandaag dus exact 35 jaar! Josse zijn tip is dan weer de nieuwste van Stromae, “Multitude”.

Steengoed #4 (02.03.22)

Deze week in “Steengoed”: Josse brengt “Good Kid, M.A.A.d City” van Kendrick Lamar mee, en Sybren gaat voor “Mellon Collie and the Infinite Sadness” van The Smashing Pumpkins. Isaak neemt deze week de tip voor zijn rekening: Michael McDonald’s album “If That’s What It Takes”.

Steengoed #3 (23.02.22)

Vandaag op het programma in “Steengoed”: Sybren kiest voor “Discovery” van Daft Punk en Bram gaat voor “Queen II” van Queen. En ook Josse is er weer met een nieuwe tip, “One Twice Melody” van Beach House.

Steengoed #2 (16.02.22)

Deze week in “Steengoed”: “Live Vol. 1” van Parcels en “The Queen is Dead” van The Smiths. Ook Josse is er deze week weer met een tip: “Violent Disco” van Jan Verstraeten.

Steengoed #1 (09.02.22)

In de eerste aflevering van “Steengoed” staan “Ten” van Pearl Jam en “Easy Skanking in Boston ’78” van Bob Marley and the Wailers centraal. En de tip van de week is “Few Good Things” van Saba.

Naar boven