Wij zijn XL AIR,

een Brusselse studentenradio in de kelders van het RITCS. Lees hieronder onze wie-is-wie-indeling en ons mission statement!

WIE IS WIE

MISSION STATEMENT

XL AIR is een speeltuin, een open plek waar iedereen steeds wordt uitgedaagd om verrassende en originele keuzes te maken en nieuwe concepten uit te denken, gedreven door benieuwdheid en oprechtheid.

XL AIR is een internetradio en blijft zoeken naar de mogelijkheden die dit platform biedt. In die zin is XL AIR vormeloos, het kan per definitie nooit een vaste vorm aannemen, elke nieuwe generatie moet haar radioplatform opnieuw kunnen bedenken.

XL AIR wordt gedragen door iedereen die eraan meewerkt, XL AIR is dus waar “wij” zijn en waar onze luisteraars zijn. XL AIR gaat actief op zoek naar die luisteraars en naar medewerkers.

XL AIR communiceert open en transparant.

XL AIR is geen commerciële organisatie.

XL AIR is meer dan radio. XL AIR is een onderzoeks- en oefenplatform van studenten, waar creativiteit kan ontstaan uit de droom van de maker. Het is een voedingsbodem voor talent zoals het viltje onder de tuinkers. Het is een plek waar iedere maker zijn zaadje kan planten in een veilige, respectvolle omgeving waar mensen ideeën kunnen delen, elkaar kunnen vinden om zo verder te geraken in hun persoonlijke ontwikkeling. XL AIR is er altijd voor zijn makers. XL AIR is zoals lucht, het is er altijd en iedereen kan het gebruiken maar het staat nooit in de weg.

 
 
 
 

[vc_column width=”5/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column]

[/vc_row]

XL AIR heeft al vele vormen, plaatsen en namen gekend. Kom er alles over te weten op de XL AIR tijdlijn! We spraken met oud studenten over hun tijd bij dé studenten radio van Brussel.

[vc_row css=”.vc_custom_1580574412287{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text]

Naar boven