Dagelijks verschijnen er artikels over gekke nieuwsverhalen op Belgische grondgebied. Wij geven de mensen achter die verhalen* de kans om hun versie van de feiten te vertellen.

*de mensen achter de verhalen = onze stemacteurs

PUTTEN IN DE WEG
tweewekelijks op donderdag van 18u tot 19u

Sybren Bruneel // Emiel Martens // Josse Sennesael // Yannick Neve // Mila Raman //
Yannick Fevery
// Silke Gordon // Lennert Van Dyck

Putten in de Weg #3 (08.12.22)

Opnieuw vier straffe verhalen in de studio! Betty sukkelde met haar auto in de Brugse Reien, in Voeren hebben Joseph en z’n vrienden de kerk versierd, Ludo uit Olmen won samen met vele anderen 143 miljoen euro en Dereck beweert dat hij gebeten is door een wolf.

Putten in de Weg #2 (10.11.22)

Een nieuwe lading gekke nieuwsverhalen = een nieuwe lading studiogasten! Een Antwerpse vrouw komt praten over haar buurman die de inhoud van z’n kattenbak dumpt op straat, Lutgarde en Janine zijn hebben extra tijd nu hun mannen ‘kerksitters’ geworden zijn, poetshulpen Steven en Veerle vonden een lichaam in een Gents openbaar toilet en Stéphanie uit Linkebeek is het slachtoffer van een pakjesdief.

Putten in de Weg #1 (27.10.22)

De eerste “Putten in de Weg” zijn gevuld! We hadden bezoek van vals zingende straatmuzikanten uit Leuven, de ‘snelheidsduivel van de Kempen’, kippenvriend Bram uit De Haan en van Greg, een kunstenaar die een bankje ontwierp.

Naar boven