Elke maandag openen we onze concertagenda en hebben we het over de beste concerten in de Belgische concertzalen. We blikken telkens 7 dagen vooruit én achteruit, en kijken naar de concerten die vers aangekondigd zijn.  

LUST FOR LIVE
wekelijks op maandag van 18u tot 19u
Sybren Bruneel // Fenne Dijckmans // Tobias Huycke

Lust For Live #4 – seizoen 2 (15.11.21)

Een nieuwe maandag, een nieuwe “Lust For Live”. Met vandaag livemuziek van The Cure, Rammstein en France Gall. En London Grammar is deze week verantwoordelijk voor de cover van de week!

Lust For Live #3 - seizoen 2 (08.11.21)

Hoe klinkt “Royals” van Lorde in de versie van Bruce Springsteen? Dat is deze week de cover in “Lust For Live”, met verder nog livemuziek van Milow, Nirvana en Olivia Vedder.

Lust For Live #2 - seizoen 2 (25.10.21)

Dag op dag 24 jaar geleden maakte Johnny Cash tijdens een optreden bekend dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson. In “Lust For Live” hoor je dan ook livemuziek van “The Man in Black”, maar ook ABBA, Tamino en Gorillaz zitten in de playlist!

Lust For Live #1 - seizoen 2 (18.10.21)

De zomer van 2021 was er één waarin de festivals opnieuw tot leven kwamen. En dus is “Lust For Live” ook in het nieuwe radiojaar weer van de partij!

Lust For Live #14 (17.05.21)

Alles heeft een einde, ook “Lust For Live”. Voor de laatste uitzending zijn alle registers opengetrokken. Van Bob Dylan en Aretha Franklin tot AC/DC en Nirvana. En Mumford and Sons brengen een livecover van een nummer van Joe Cocker. Of was het nu van The Beatles?

Lust For Live #13 (10.05.21)

Een jarige Bono, Florence and the Machine met een cover van “Times Like These” en verder nog livemuziek van INXS, Gorki en Dire Straits.

Naar boven