Elke maandag openen we onze concertagenda en hebben we het over de beste concerten in de Belgische concertzalen. We blikken telkens 7 dagen vooruit én achteruit, en kijken naar de concerten die vers aangekondigd zijn.  

LUST FOR LIVE
wekelijks op maandag van 18u tot 19u
Sybren Bruneel // Fenne Dijckmans // Tobias Huycke

Lust For Live #2 - seizoen 4 (31.10.22)

Vooruitblik naar o.a. The Afghan Whigs in de Roma in Antwerpen, Goldband in de Brusselse Ancienne Belgique en Sigur Ros in Het Depot in Leuven. We blikken ook terug op Kendrick Lamar en Swedish House Maffia in het Sportpaleis en op Bicep in de Lotto Arena.

Lust For Live #1 - seizoen 3 (07.02.22)

Het derde seizoen van “Lust For Live” wordt episch! Daarom “Epic” van Faith No More, Arno live in de AB op 5 februari 2022 én Stijn Meuris en Mauro Pawlowski coveren samen The Beatles.

Lust For Live #8 - seizoen 2 (13.12.21)

Het eerste semester zit er zo goed als op, dus gaat “Lust For Live” even in winterslaap. Maar geen paniek, want in de laatste uitzending van 2021 krijg je enkel muzikale toppers voorgeschoteld! Tool, The Levellers, Deep Purple en Coldplay om er maar een paar te noemen.

Lust For Live #6 - seizoen 2 (29.11.21)

Pearl Jam tijdens MTV Unplugged, The Cranberries in Parijs en Julie die ons meeneemt naar Bart Peeters in de Lotto Arena. Dat en veel meer in de zesde “Lust For Live”.

Lust For Live #5 – seizoen 2 (22.11.21)

Lorde brengt een eerbetoon aan David Bowie, Sybren ging op veldonderzoek naar de Roma in Antwerpen en Kenza neemt ons mee naar haar favoriete optreden aller tijden.

Naar boven