#HTF23 – XL AIR op hetTheaterFestival

7 – 14 SEPTEMBER

Het TheaterFestival strandt opnieuw in Belle Bruxelles. Slingers versieren de straten. Publiek vult de zalen. De temperatuur schiet in de hoogte. XL AIR versterkt ook deze zomer opnieuw de audioredactie!

TAKE AWAY

MA – DO // 17U-18U

Elke XL AIR-dag start met popradio van de bovenste plank in TAKE AWAY! Elke weekdag van 17u tot 18u met een kleurrijke waaier aan presentatoren, muziek en actualiteit met een kleine (en soms ook grote) a.

READY OR NOT
OKIRIKI
DE COMPLEET GESCHIFTE AVONDSHOW
STEENGOED
LUST FOR LIVE
RITCSELINGEN
RITCSELINGEN

XL AIR SPECIALS

Radio met curryketchup en verse uitjes.

Omdat XL AIR al eens graag buiten de lijntjes kleurt, valt een uitzending heel af en toe buiten de lijnen van onze bestaande programma’s. Die speciale uitzendingen vind je vanaf nu onder XL AIR Specials!

DRIVE – IN
PUTTEN IN DE WEG
SCHEMER
(L)IVRE
DE XL AIR MUZIEKCUP
DICHTER BIJ DICHTER

NOUVELLE VAGUE LIVE

MAANDELIJKS OP DINSDAG // 20U-22U

De nieuwe golf aan muzikaal talent staat klaar. Die geven we bij XL AIR maar al te graag een podium! Elke maand selecteert onze redactie een muzikaal talent die de kans krijgt diens kunnen te presenteren op het podium van het RITCS Café! Check onze Facebookpagina en ontdek wanneer de volgende is!

STIEKEM GEDANST
TUIS GEMAAK
WOODSTOCK
YASSIFICATION
RADIOACTIEF
DE JAN&NIK SHOW

HIJACK

Donderdag // 18U-19u

XL AIR is er voor iedereen. Iedereen die veel radio maakt, en iedereen die het graag gewoon één keertje wil proberen. Dat kan bij Hijack! Elke donderdag van 18u tot 19u. Elke keer anders. Zelf ook eens Hijacken? Mail naar hijack@xlair.be

MIJMER HET VAN DE DAKEN
SIX STRING
NICHE NIGHT
PRINS KERNAFVAL
MORAAL VAN HET VERHAAL
KOSMOS
CRESCENDO
WAT JE ZELF MAAKT, MAAK JE BETER
VERTELLIS