Aap ontsnapt uit het RITCS CAFE!


Bokito de aap is ontsnapt uit het RITCS café. Of daar leek het afgelopen donderdag toch op tijdens ‘Where Is Bokito?!’, een expo georganiseerd door enkele studenten van het RITCS en LUCA School Of Arts.


Natuurlijk is er niet echt een aap ontsnapt. Het was het thema van ‘Where is Bokito?!’ In het RITCS café stelden enkele kunststudenten hun werk tentoon. De rode draad van de expo? Primitieve en abstracte kunst!

 

Tegen de muur hingen schilderijen en beelden die deden denken aan Afrika. Zo was er bijvoorbeeld het werk van de Nederlandse Eva Beeftink. Ze maakt foto’s van allerlei natuurelementen, zoals bladeren en grotten. Wat verderop was de fotoreeks ‘Afrik’ van Ilton Do Rosario te zien. Hij fotografeerde mensen in Afrikaanse klederdracht.

 

Kleurrijke jungle
Andere kunstwerken die in het oog sprongen, waren onder andere die van Axelle Ringvoet. De studente aan het Sint-Lukas maakt abstracte oliedoeken in de meest vrolijke kleuren. Drie van haar werken hingen in de lucht in het RITCS café. Echte eyecatchers.

 

Vanaf 22 uur konden ook bezoekers het beest in zichzelf naar boven halen. Toen begon een feestje in junglestijl. Dj’s van dienst waren BAFANA, MOOITEAM & Blue Bird Paradise. En raad eens wie er naast de dj-tafel stond? Jawel, Bokito de aap!

 

Bokito?!

Bokito?!

 

Meer berichten van ''


 • READ MORE
  8ung! - Zinnekeparade
  6 mei 2018
  Herbeluister
  Een interview met Dis Huyghe over de Zinneke Parade die voor de deur staat. Laat je leiden door de stad op 12 mei vanaf 15u!
 • READ MORE
  XL AIR Vocabulaire - Q R S
  2 mei 2018
  Geen categorie
  Bestaan er eigenlijk veel woorden met een Q? Ja toch wel, zo een 358. Maar het favoriete Q woord van Emma is QOTSA (of ook wel Queens Of The...
 • READ MORE
  8ung! - 19 april 2018
  30 april 2018
  Herbeluister
  Presentatie: Marie & Senne Deze week hebben we het o.a. over kunstfestival Mayday Mayday en we interviewen Anaïs en Anke, twee actrices uit het theaterstuk 'Sous Les Pavés, Het Strand'.