Where is Bokito?


Een team studenten van LUCA School Of Arts organiseert donderdag ‘Where is Bokito ?!’ in het RITCS Café. Het wordt een tropische avond waar je vanaf 19u terecht kan voor een expositie met primitieve en abstracte kunst.

 

Vanaf tien uur wordt de expositie deels aan de kant geschoven voor een knallend feest met onder andere BAFANA en Mooiteam, die je zullen meenemen op een muzikale trip rond de wereld. En wij zouden XL Air niet zijn moesten wedaar niet aan meewerken! Vanaf 18u kan je terecht op xlair.be voor een speciale uitzending van cultuurprogramma 8ung, die een babbeltje zullen slaan met de medewerkers en kunstenaars!

 

Kom dus zeker om te kijken, dansen, én te luisteren via XL Air!

Meer berichten van ''


 • READ MORE
  8ung! - Zinnekeparade
  6 mei 2018
  Herbeluister
  Een interview met Dis Huyghe over de Zinneke Parade die voor de deur staat. Laat je leiden door de stad op 12 mei vanaf 15u!
 • READ MORE
  XL AIR Vocabulaire - Q R S
  2 mei 2018
  Geen categorie
  Bestaan er eigenlijk veel woorden met een Q? Ja toch wel, zo een 358. Maar het favoriete Q woord van Emma is QOTSA (of ook wel Queens Of The...
 • READ MORE
  8ung! - 19 april 2018
  30 april 2018
  Herbeluister
  Presentatie: Marie & Senne Deze week hebben we het o.a. over kunstfestival Mayday Mayday en we interviewen Anaïs en Anke, twee actrices uit het theaterstuk 'Sous Les Pavés, Het Strand'.