Nouvelle Vague live: Omar Dahl


Op 11 oktober openden wij het Nouvelle Vague live seizoen en dat deden we uiteraard niet alleen. De 4 sympathieke mannen van Omar Dahl zakten met plezier van het Waasland af naar Brussel om een vol ritcscafé onder tafel te babbelen én omver te blazen met hun set.

Luister zelf maar.

Herbeluister

Meer berichten van 'Nouvelle Vague Live'


 • READ MORE
  Nouvelle Vague Live - Neufchâtel
  7 maart 2018
  Herbeluister
  Er zit iets muzikaal in het Brusselse water. Neufchâtel is een vierkoppige rockband die hun gemeenschappelijke liefde voor psychedelische, duistere en popmuziek laat samensmelten tot iets heel uniek. Ze...
 • READ MORE
  Nouvelle Vague Live - Collective Conscience
  4 januari 2018
  Herbeluister
  De laatste Nouvelle Vague Live van dit seizoen nodigden we Collective Conscience uit in onze zetel op café! Ze brachten DYTCH NORRIS mee. Herbeluister hier hoe dat klonk!   Op 8...