Giddy!!Up!!! 25 Maart 2018

De laatste Giddy!!Up!!! van het radioseizoen met klassiekers en favourites. Dive in.


Talking Heads – This Must Be The Place (Naive Melody)
The Feelies – The Boy With The Perpetual Nervousness
Altered Images – I Could Be Happy
Bryan Ferry – Don’t Stop The DAnce
Cyndi Lauper – Time After Time
Suzanne Vega ft. DNA – Tom’s Diner
Modjo – Lady – Hear Me Tonight
LK – (I Wanna) Make Luv 2 U LK
Jennifer Lopez – Waiting For Tonight
The Durutti Column – Otis
Eagles – One Of These Nights
Minutemen – Corona
John Martyn – Over The Hill
Harold Melvin & The Blue Notes – To Be Free To Be Who We Are
Nada – Amore Disperato
Madonna – Stay (Demo ’81)
Dire Straits – Walk Of Life
Malo – Just Say Goodbye
Fleetwood Mac – Dreams


Meer berichten van 'Giddy!!Up!!!'

    Giddy!!Up!!! - 29 November 2018
    30 november 2018
    Donderdagavond jam sessie Tracklist Poemme - Awning Under The Willow Tree Morgan Fisher - Ice Melting Peter Garland - A Song John Martyn - I Want The World To Fall In Love Lani Hall -...
    Giddy!!Up!!! - 15 November 2018
    16 november 2018
    Ambient tot Trance met een corny Raveclimax Tracklist Aphex Twin - Ibiza Spliff Albert Alan Owen -Following The Light Daniel Schmidt and the Berkley Gamelan - And The Darkest Hour Is Just Before...