JAZZAISM 4 – GeRoeZeMoes


JAZZAISM gaat het jaar uit met een knal! Niemand minder dan Lennart Heyndels en Jens Bouttery van GeRoeZeMoes vertellen jullie graag over De Grote Boze Wolf, nachtelijke pickup lines en Bomfunk MC’s. De fenomenale muziek krijg je er zomaar gratis bij. Fuck da’s goedkoop!

Herbeluister

Meer berichten van 'Jazzaïsm'


 • READ MORE
  JAZZAÏSM 5
  26 februari 2018
  Audio
  Ooit al gehoord van Kapok , Shinya Fukomori of Dardust? Nee? Leer ze hier kennen! En beluister ook ineens onze recensie over het nieuwste album van GoGo Penguin. https://www.mixcloud.com/catobel/jazza%C3%AFsm-5/
 • READ MORE
  JAZZAISM 3
  1 december 2017
  Herbeluister,Muziek
  Jazzaism doet je trommelvliezen weer eens hevig trillen van opwinding. Doe jezelf én je oorhaartjes een plezier en stel ze bloot aan lekkere nummertjes van o.a. Geroezemoes, Flying Lotus,...