#23 TIK TAK invites One87


Voor de laatste uitzending van dit jaar maakten we niet alleen een selectie van de allernieuwste platen, maar slopen er hier en daar ook wat oudere pareltjes in, zoals een productie uit 2013 van onze studiogast van vandaag, namelijk Impact Winter van One87.

 

Jurgen kwam vertellen over hoe hij destijds – in 1992 – is begonnen met drum-‘n-bass en hoe dat na verloop van tijd is uitgegroeid tot een drukke job die hij nog steeds met veel liefde en passie doet. Van dj’en en producen tot het uitdenken en organiseren van de betere dnb-concepten – waaronder Star Warz – in België en ver daarbuiten. Zo kan je binnenkort kerstmis vieren op Star Warz presents 15 Years Of Critical Music en het nieuwe jaar hoor je als liefhebber van de betere drums en bassen in te gaan met Enter The Future. Be there. Neem het van ons aan! Aansluitend hoor je een live dj set van One87 himself.

Herbeluister

Meer berichten van 'TIK TAK'


 • Bredren
  READ MORE
  #28 TIK TAK invites Judah aka Figures
  20 april 2018
  Event,Herbeluister,Interview,Muziek
  TIK TAK invites Bredren invites Judah aka Figures, een hele mond vol voor een even gevulde uitzending! Luister naar... 1/ een babbelke met Adrien en Dieter over Bredren invites Guidance...
 • READ MORE
  #27 TIK TAK invites Haracan
  5 april 2018
  Herbeluister,Interview,Muziek
  Opkomend organisatorisch en dj-talent Haracan kwam Emiel en Esther vergezellen in de studio. Luister het eerste uur naar de beste nieuwe platen in de drum-'n-bassscene - waaronder twee very...