Filter 29 Nov. + Live-set Selim Dion


Met o.a. Björk, DJ Lycox, Tzusing, M.E.S.H., Powell, …

Label van de week: Dekmantel Selectors

Herbeluister

Meer berichten van 'Filter'


 • READ MORE
  Filter 22 november + Mixtape Aaron Gyssels
  28 november 2017
  Herbeluister
  Je wekelijkse portie zuivere onversneden elektronische muziek! Met muziek van: Bullion, Teresa Winter, SUGAI KEN, A Sagittariun. Verder nog belangrijk nieuws over Resident Advisor en het label van de week = Honest Jon's Voor de mixtape konden we...
 • READ MORE
  Filter 15 november
  21 november 2017
  Herbeluister
  Je favoriete muzikale kuisploeg kwam weer eens de ether opfrissen! Met muziek van: Colleen, Avalon Emerson en de nieuwe van Burial. Label Van De Week = Ghostly International Mixtape = Madame Blavatsky   
 • READ MORE
  FILTER 8 november
  10 november 2017
  Herbeluister
  Je wekelijkse muzikale zuiveringskuur! Geen glutenvrije toestanden maar glasheldere muziek van onder andere: John Maus, James Holden, Rolando Simmons, Emptyset, etc... En een DJ-set van UMI!!! Label Van De Week = posh isolation Kermisgedicht